ClubinfoJeugdSeniors

3de BCTO-spaghetti-avond op vrijdag 16 maart

Zin in lekkere spaghetti en een leuke avond: kom dan op vrijdag 16 maart naar de derde editie van de BCTO-spaghetti-avond. Na een jaartje Den Turf, verhuizen we terug naar Kamp Kwadraat waar we het weer gezellig gaan maken.

De formule blijft ongewijzigd: je reserveert en bestelt via deze website. Je betaalt ook vooraf, zodat je reservatie bevestigd is. Enkel drank en dessert betaal je ter plekke. Nieuw is wel de spaghetti vongole, die de carbonara vervangt.

Welke keuzes heb je dan? Vooraf eventueel een bordje antipasti (6 EUR), vervolgens een spaghetti bolognaise (12 EUR – kinder 10 EUR), een spaghetti vongole (15 EUR – kinder 12 EUR) of een vegetarische lasagne (12 EUR – kinder 10 EUR).

!! KLIK HIER OM TE BESTELLEN !!

Bestellen kan t.e.m. zondag 11 maart 2018.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *