ClubinfoJeugdSeniors

BCTO wordt nu echt groen!

Groen-wit waren al langer de kleuren van BCTO. Maar nu zet onze club een flinke stap om echt een groene club te worden. Daarvoor kreeg het de steun van een nieuwe sponsor, nl. EcoWorks. Zij zorgden ervoor dat alle spelers en coaches van BCT Overijse een persoonlijke drinkfles krijgen.

Deze drinkflessen moeten mee genomen naar de wedstrijden. Daar vervangen ze de plastieke flessen die de club normaal voorzag voor alle ploegen. Ze kunnen thuis of in de sporthal gevuld worden, enkel met water. Iedereen heeft z’n eigen fles, waar iedereen ook best z’n naam op schrijft.

Ook de tegenpartij en de scheidsrechters krijgen voortaan water in herbruikbare flessen. Elke thuisploeg is verantwoordelijk dat deze flessen proper worden gemaakt en weer op z’n plaats worden gezet. BCTO bant dus resoluut het gebruik van plastieke flessen op de sportvloer.

De BCTO-drinkfles is gemaakt uit gerecycleerd plastiek en per aangekochte fles steunen we ook een groen goed doel.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *