JeugdSeniors

BELANGRIJKE UPDATE ivm corona

Zoals jullie allicht vernomen hebben, is er deze namiddag beslist dat het voor indoorsporten verboden is wedstrijden te spelen, zeker tot na de herfstvakantie (8/11).
En dit voor iedereen die ouder is dan 12 jaar. Voor BCT Overijse betekent dit tijdelijk geen wedstrijden meer voor de U14, U18, U21, P2 en P1. Voor de U8, U10 en U12 verandert er niets.
Na overleg met de coaches hebben we besloten dat de U14, U18, U21, P2 en P1 wel blijven trainen, maar dit volgens strikte maatregelen, die je in bijlage kan vinden (cfr. de maatregelen bij de heropstart in mei). Gelieve dit grondig door te nemen en vooral goed na te leven.
Enkele belangrijke punten:
1) Voel je u niet goed of ben je in contact gekomen met iemand die mogelijk besmet is, blijf thuis en laat het ons weten.
2) Breng je eigen drank mee. Flessen delen is absoluut verboden.
3) Respecteer de 1,5m afstand ten allen tijden. De oefeningen zullen hierop aangepast zijn.
4) Ontsmet regelmatig je handen. Zeker bij de start en na de training. Hetzelfde doe je met alle ballen.
5) Kom meteen in tenue naar de training. De kleedkamers en douches blijven verboden terrein.
6) Kom maximaal 10 minuten voor de training naar de sportzaal en verlaat de sportzaal meteen na de training.
7) In Overijse blijft de cafetaria gesloten.
8) In Overijse zijn er geen supporters meer toegelaten bij de wedstrijden die wel nog doorgaan. Ook geen begeleidende ouders. Enkel spelers, coaches en (tafel-)officials zijn nog toegelaten in de zaal.
De beslissing die vandaag genomen werd is voor niemand leuk, maar gezien de slechte cijfers wel een logische beslissing. We moeten nu samen zorgen dat de cijfers weer in de goede richting gaan. Als iedereen de regels nauwgezet volgt, dan is de kans groter dan we na 8/11 opnieuw wedstrijden kunnen spelen en normaal kunnen trainen.
Bedankt iedereen, ook voor alle moeite om de afgelopen weken al redelijk vlot te laten verlopen. Stay safe!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *