Clubinfo

Lasagne Take Away!

Helaas geen Mossel- en Steakfestijn dit jaar door corona. Maar BCTO blijft niet bij de pakken zitten en organiseert daarom een Lasagne Take Away. Hoe gaat die in zijn werk?

Je bestelt via www.bcto.be/lasagne je lasagnes. Er is keuze uit vier soorten. Daarnaast zijn er ook 2 sauzen, 2 soorten wijn en prosecco. Aangezien al het eten super vers is, kan je het perfect invriezen. Dus laat je maar gaan!

Het bestelformulier maakt automatisch de optelsom van hoeveel je moet storten. Je bestelling is pas definitief vanaf wanneer er gestort is.

Bij je bestelling geef je ook aan in welk tijdsslot je de bestelling wil komen ophalen. Enkele dagen voor het afhaalmoment krijg je een bevestigingsmail met je slot én een uniek ordernummer. Met dat nummer kan je de bestelling ophalen.

Leden van BCTO kunnen ook hun 5 kaarten voor het mosselfestijn gebruiken: 1 kaart per gerecht. Wie z’n kaarten al gebruikte voor een hoodie te bestellen, kan deze uiteraard niet meer gebruiken voor de take away.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *