Clubinfo

Helpers tijdens WK wielrennen in Terlanen

Wie nu nog niet weet dat het WK wielrennen naar Overijse komt, is even niet van deze wereld. Van donderdag 23/09 tem zondag 26/09 houdt de dorpsraad van Terlanen een WK-dorp open, boven aan de beruchte Moskesstraat, één van scherprechters van het WK. Er wordt heel veel volk verwacht en dus zoekt de dorpsraad nog veel helpers. BCT Overijse wil graag helpen en doet dus een warme oproep aan haar leden en sympathisanten om een handje toe te steken. Wil en kan je op donderdag 23/09, vrijdag 24/09 en/of zondag 26/09 enkele uurtjes helpen, mail dan je beschikbaarheden door naar bctoverijse@gmail.com voor vrijdag 17/09 om 17u. Hoe meer helpers we kunnen verzamelen, hoe meer BCT Overijse krijgt van de winst!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *