Inschrijving en lidgeld

Inschrijving

Om zich in te schrijven bij BCT Overijse moet je je aansluiten bij Basketbal Vlaanderen. Dat kan online met je eID en een kaartlezer via deze link: https://www.basketbal.vlaanderen/lid-worden-id-uploaden
Wie niet de Belgische nationaliteit heeft, dient zich in te schrijven via een papieren inschrijvingsformulier. Dit kan je aanvragen bij de ploegverantwoordelijken.

Lidgeld

Het lidgeld voor het seizoen 2023-2024 bij BCT Overijse bedraagt 275 EUR. De U8 en Masters betalen 250 EUR. Het tweede lid van het gezin betaalt 250 EUR, het derde en de daaropvolgende leden betalen 225 EUR. (In volgorde van ouderdom van de leden. De oudste betaalt 275 EUR,…)

De lidgelden moeten volledig gestort worden op IBAN: BE29 0014 4674 2064 – BIC: GEBABEBB van BCT Overijse vzw, met vermelding van naam en ploeg voor eind september 2023. Wie dan nog niet betaald heeft, kan niet deelnemen aan wedstrijden.

Er zijn 5 kaarten voor het Mossel- en Steakfestijn inbegrepen in het lidgeld.

Wie door omstandigheden de betaling van het lidgeld graag zou spreiden, kan contact opnemen met onze penningmeester via rob.elsen@telenet.be om hierover afspraken te maken.

Toelichting bij het lidgeld wordt jaarlijks gegeven tijdens de Algemene Vergadering, op het einde van het seizoen. Hebt u nog vragen, kan u zich richten tot het bestuur.