BCT Overijse

BCTO-Nieuws

Didier Pardons nieuwe coach van BCTO P1 vanaf volgend seizoen.

BCTO heeft voor volgend seizoen een nieuwe coach voor haar P1-ploeg. Didier Pardons volgt Patrick Vandervoort op, die voor een nieuwe uitdaging koos dichter bij huis. De zeer ervaren Pardons speelde in het seizoen 1998-99 nog voor BCTO. Hij coacht dit seizoen de landelijke U16-ploeg van Leuven Bears en zal dat vanaf de zomer combineren met z’n nieuwe functie bij BCT Overijse. Lees verder.

Alle ploegen volzet voor 2023-2024

Basketbal is booming. Daar zijn we bij BCTO heel blij mee. Alleen heeft het ook een groot nadeel: al onze jeugdploegen zijn volzet. We kunnen voor hen dus geen nieuwe leden meer aanvaarden. Voor volgend seizoen kan je wel mailen naar bctoverijse@gmail.com. Dan zetten we je op de wachtlijst.

Medisch attest

Alle spelers en scheidsrechters geboren in 2009 en 2005 zijn verplicht om een (sport)medische keuring, bij een sport- of huisarts uit te laten voeren voor aanvang van de competitie 2023-2024. Hetzelfde geldt voor spelers en nieuwe leden die tijdens het seizoen 2022-2023 geen medisch attest hebben opgeladen hebben in de databank van Basketbal Vlaanderen.